torsdag 31 januari 2013

Anmäld till Stockholm Challenge


Stockholm Challenge, en ny klassiker i Stockholm utlovas!

Tillsammans med Tomas Sydfors är jag numer anmäld, vi är en av de första som anmält oss till denna utmaning, det skall bli skoj och se om detta evenemang tar form och blir en återkommande utmaning.

Utmaningen består av följande;

Stockholm Rollerski - 29 juni

Stockholm Rollerski är tävlingen för alla som tränar och tävlar på rullskidor – som träning och delmål inför Vasaloppet, eller som en rolig utmaning. Med start och mål vid Globen City, lagom snäll bana i Stockholms södra förorter är detta en kul utmaning för de allra flesta. Vi vill bjuda på det bästa av Stockholm under den ljusa svenska sommaren. Tillsammans med Stockholm Ride och Stockholm Trail utgör Stockholm Rollerski en del av Stockholm Challenge där Stockholm Trail är finalen.

http://stockholmrollerski.se/

Stockholm Ride - 29 juni

Stockholm Ride är motionsloppet på landsväg för alla som tränar och tävlar på cykel. Med start och mål vid Globen City, en rolig, utmanande och naturskön bana söder om Stockholm är detta en kul utmaning för de allra flesta. Vi vill bjuda på det bästa av Stockholm under den ljusa svenska sommaren. Tillsammans med Stockholm Rollerski och Stockholm Trail utgör Stockholm Ride en del av Stockholm Challenge där Stockholm Trail är finalen.

http://stockholmride.se/

Stockholm Trail - 30 juni

Stockholm Trail är tävlingen för alla som gillar riktigt bra och tuff terränglöpning. Med start och mål vid Globen City, varvningar i Hammarbybacken och slingor i Nackareservatets vackra omgivningar är detta en stor utmaning för de allra flesta. Vi vill bjuda på det bästa av Stockholm under den ljusa svenska sommaren. Tillsammans med Stockholm Ride och Stockholm Roller Ski utgör Stockholm Trail en del av Stockholm Challenge, där Stockholm Trail är finalen. Stockholm Trail är också en av 15 deltävlingar i Salomon Trail Tour.

http://stockholmtrail.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar